MENU

BAZOOKA is overdag geopend voor een lekker ontbijt, lunch, of een borrel. Daarnaast is BAZOOKA ook een geschikte plek om te werken met een goede kop koffie erbij. Vind hieronder onze menukaart met onze heerlijke bagels, salades, eitjes, en onze koffiekaart!

IMG_0763_edited.jpg
Bagels

De bagel wordt vaak geassocieerd met de Verenigde Staten. Toch is de oorsprong van de bagel daar niet begonnen. Het schijnt dat de bagel zijn oorsprong kende in Polen, waarna het rond 1600 mee is geëmigreerd naar Amerika. In het zuidoosten van Manhattan ontstond een Joodse wijk waar de broodjes volop werden verkocht. Pas tegen 1958 kreeg de bagel een echte boost, doordat ze volledig geautomatiseerd gemaakt konden worden. Sindsdien is het een echte klassieker in de Amerikaanse eetcultuur.

Laptop & Coffee
Koffie

De koffie in BAZOOKA wordt gemaakt met de speciaal gebrande koffiebonen door Rumbaba. Rumbaba is een micro coffee roastery, waar koffie wordt gebrand op allerlei manieren. Ze focussen op de perfecte smaak balans, en dat is terug te proeven in onze koffie.

Onze koffie varieert van een straffe Espresso tot een Latte Macchiato en alles wat daar tussenin zit.
Haver- of Sojamelk? Geen probleem.

BAZOOKA _ bagel gegrilde groenten.jpg
IMG_0849.heic
IMG_0784_edited.png