LOCATIE

Kauwgomballenfabriek.jpg
BAZOOKA is gevestigd in de oude Kauwgomballenfabriek in Amsterdam Oost

De Kauwgomballenfabriek bevindt zich op een interessante locatie die momenteel volop in ontwikkeling is. Het noordelijk deel van het voormalige bedrijventerrein Overamstel verandert langzaam maar zeker in de nieuwe wijk Amstelkwartier, grofweg gelegen tussen de rivier de Amstel, de Spaklerweg en de Duivendrechtsevaart.

Een snelle zakelijke lunch? Even relaxed flexwerken met een goede cappuccino?
Of een VrijMiBo met je collega's? Wij staan voor je klaar!

De Kauwgomballenfabriek is ideaal voor een feestje, een event, een borrel of een private dining.
BAZOOKA is volledig af te huren - zodat je helemaal privé jouw feestje kan vieren!

Openbaar vervoer:

BAZOOKA ligt op loopafstand van het Overamstel metrostation. Neem de uitgang die uitkomt op de Willem Fenengastraat. Vanaf hier loop je 400 meter rechtdoor waarna je met de bocht naar rechts meeloopt. Daar loop je 300 meter rechtdoor tot je bij de kruising met de Daniel Goedkoopstraat komt. Hier neemt je de afslag naar rechts, waarna je honderd meter rechtdoor loopt. Hierna sla je de stoep op naar rechts waarbij je Bazooka vindt aan je rechterhand.

Auto & parkeren:

BAZOOKA is het makkelijkst te bereiken met de auto vanaf de A10. Neem daar de afslag Overamstel (s111), waarna je bij een kruispunt uitkomt. Neem hier de afslag naar links, en vervolg de weg rechtdoor met de bocht mee. Neem daarna de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Sparklerweg. Neem daarna direct de eerste links om de Daniel Goedkoopstraat in te rijden, waarna BAZOOKA zich aan de linker kant bevindt. BAZOOKA is gevestigd op een bedrijventerrein met veel parkeergelegenheid. Op deze parkeerplaatsen zou je je auto kunnen parkeren. Daarnaast kun je je auto kwijt op verschillende Parkbee locaties zoals die op de Willem Fenengastraat 2-4. Hier kan je voordelig parkeren door vooraf te reserveren met Parkmobile.

"Here's to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes ... the ones who see things differently -- they're not fond of rules, and they have no respect for the status quo. .

Steve Jobs 1955 - 2011